DE WEG VAN HET ZWAARD

Beginnerscursus Kendo en Beginnerscursus Kendo Jeugd!

Een nieuw seizoen vol met Kendo en andere activiteiten staat voor de deur. Het seizoen proberen we altijd goed te beginnen met een beginnerscursus Kendo en dat is dit jaar niet anders. Wat wel anders is dit jaar is de toevoeging van een jeugd beginnerscursus Kendo!
De twee cursussen, een cursus voor 15 jaar en ouder en eentje voor jeugd vanaf 7 t/m 14 jaar. Tijdens de cursus leer je met de andere beginners de basisbeginselen van kendo zoals lichaamshouding, voetenwerk en slagen. Daarnaast leer je ook de terminologie en etiquette de we bij Kendo en Kendo Kai Den Haag gebruiken. De beginnerscursus duurt 10 weken met als afsluiting een examen.
Om eerst een keer te kijken is er ook een kijkdag voor de jeugd.

Wanneer
De start van de volgende beginnerscursus moet nog worden bepaald.

Waar
We trainen in de gymzaal van het St. Maartenscollege in Voorburg. De deur is soms wat lastig te vinden, kijken even op onze website onder tijden en locaties om te zien waar je precies moet zijn.
Het adres: Aart van der Leeuwkade 14, 2274 KX Voorburg.

Kleding en kosten
Maak je geen zorgen om je schoenen, we trainen op blote voeten. Het enige wat je nodig hebt is een broek en shirt waarin je je vrij kunt bewegen. De cursus kost 70 euro daarvoor krijg je ook een shinai en (digitaal) lesmateriaal.
Schrijf je snel want voor de jeugdcursus zijn maar 10 plekken beschikbaar! De 15+ cursus heeft nog genoeg plek.

Inschrijven kan via het formulier of door een mailtje te sturen naar lonneke.rauch@gmx.com. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via e-mail. Ben je nog niet zeker of kendo wat voor je is, kom dan gerust langs om een keer te kijken. Laat dit dan wel even weten.

Hopelijk tot snel!


Neem voor kinderen van 8 t/m 15 jaar eerst even contact op i.v.m. de shinai die we voorradig hebben en/of moeten bestellen.

Wat kleding betreft: Maak je geen zorgen over welke schoenen en wat voor zolen, Kendo wordt beoefend op blote voeten. Een t-shirt en (lange) trainingsbroek is alles wat je nodig hebt. 


 


Bent u geïnteresseerd? Vul dan hieronder het contactformulier in,
Sjoerd neemt dan contact met je op.

 

Je naam (required)

Telefoon nummer

Leeftijd (required)
(je kan gebruik maken van de pijltjes of vul het in)

Budo ervaring? (required)

Beperkingen? (required) (voorbeeld: knie pijn, rug klachten)

Wat zijn de beperkingen, zodat wij hiermee rekening kunnen houden?

Je email (required)

Commentaar

Vul hier de verificatie code in
captcha